Χρήσιμα

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

ΤΕΤΑΡΤΗ 27/6: ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ




Την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012, στις 10.00πμ στο κτίριο 9, αίθουσα 13, εκδικάζονται  δύο προσφυγές  (αρθρ.15 Ν. 1264/82),  της εργοδοτικής ένωσης  «Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών»-Europalso,  και του ψευδο«Συλλόγου Εργαζομένων στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ν. Αττικής» κατά του ιστορικού εργατικού σωματείου μας, Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Νομού Αττικής  «Ο ΒΥΡΩΝΑΣ», που εδρεύει στην οδό Γ' Σεπτεμβρίου 48Β' (Εργατικό Κέντρο Αθήνας).
H ηγεσία των εργοδοτών μαζί με το alter ego της, τον ψευδο"Σύλλογο Εργαζομένων στα Κ.Ξ.Γ. Ν. Αττικής» που συνέστησαν συγγενικά πρόσωπα ιδιοκτητών γνωστών κέντρων ξένων γλωσσών, απαιτούν να έχουν άποψη και να παρεμβαίνουν εν ονόματι της νομιμότητας στις εσωτερικές διαδικασίες του «ΒΥΡΩΝΑ» και ζητούν να ανασταλούν οι διαπραγματεύσεις του  για υπογραφή γνήσιας συλλογικής σύμβασης εργασίας  στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών καθώς και να αναγνωριστεί το σωματείο των δήθεν εργαζομένων ως η πλέον αντιπροσωπευτική και αρμόδια οργάνωση για υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για τα έτη 2012-2013.
Η εργοδοτική πλευρά βυσσοδομόντας εναντίον του κλάδου μας  απαιτεί να πλουτίσει εις βάρος της κοινωνίας και σε καιρό κρίσης να νομιμοποιήσει μεσαιωνικούς όρους εργασίας   με μειώσεις αποδοχών που αγγίζουν το 50%  έναντι της ισχύουσας Διαιτητικής Απόφασης  5/2011 και άλλων σχετικών προγενέστερων Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και Δ.Α. για τους καθηγητές  κέντρων ξένων γλωσσών όλης της χώρας.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους και όλα τα σωματεία του εκπαιδευτικού και εργατικοί κινήματος να πάρουν ξεκάθαρη θέση. Να συμπαρασταθούν και να εκφράσουν την αλληλεγγύης τους στο εργατικό σωματείο "ΒΥΡΩΝΑΣ" και να σταματήσουν τη δράση των σωματείων που ελέγχονται από τους εργοδότες. 
Όχι στην λεηλασία της ζωής μας! Εμείς οι πραγματικοί εργαζόμενοι καθηγητές στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών πρέπει να ματαιώσουμε τις μεθοδεύσεις υπονόμευσης της εκπαιδευτικής κι εργασιακής μας αξιοπρέπειας, που έχουν απεργαστεί οι εργοδότες, και να οργανώσουμε ενωτικά την πάλη μας.
Όλοι την Τετάρτη 27 Ιουνίου, στις 10.00πμ στο κτίριο 9, αίθουσα 13, στην πρώην σχολή Ευελπίδων όπου εκδικάζονται οι εργοδοτικές προσφυγές κατά του «ΒΥΡΩΝΑ»
Πέμπτη 21/6/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου