Χρήσιμα

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΕΩΣ ΣΤΗ ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΠΕΤΡΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΠΕΤΡΙΔΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΧΟΝ


Το 3ο Μονομελές Πλημ/κείο Αθηνών στη χθεσινή του συνεδρίαση (Απ. 15142/8-2-2017) επέβαλε ποινή φυλάκισης 24 μηνών για το αδίκημα της καταδολίευσης δανειστών στον Πέτρο Πετρίδη, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΧΟΝ Α.Ε., που αναπτύσσεται με το σύστημα Franchise ως ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΧΟΝ ξένες γλώσσες-πληροφορική και τέως πρόεδρο του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος. 

Η ίδια ακριβώς ποινή για το ίδιο αδίκημα επεβλήθη και στην κόρη του Σουλτάνα (Τάνια) Πετρίδη διαχειρίστρια και νόμιμη εκπρόσωπο της εταιρείας FRANCHISE ΑΞΩΝ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ.

Η ΑΧΟΝ Α.Ε., φορέας μαύρης και απλήρωτης εργασίας, με συσσωρευμένες οικονομικές υποχρεώσεις προς το δημόσιο, αρνούμενη να συμμορφωθεί με τελεσίδικη δικαστική απόφαση που την υποχρεώνει να καταβάλει δεδουλευμένες αποδοχές  σε πρώην εργαζόμενο, μεταβιβάζει το ενεργητικό της και απαλλοτριώνει όλα τα περιουσιακά της στοιχεία.  

Λίγες μέρες μετά την κοινοποίηση στην έδρα της εταιρείας της επιταγής αποπληρωμής του εργαζομένου η ΑΧΟΝ Α.Ε. μεταβίβασε το μοναδικό αξιόλογο περιουσιακό της στοιχείο,  το εμπορικό της σήμα με το οποίο έγινε γνωστή, στην ΑΞΩΝ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ με το ευτελές ποσό των 5.000 ευρώ.  

Η ΑΞΩΝ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2006 με ουσιαστικά τους ίδιους εμπορικούς σκοπούς με την ΑΧΟΝ Α.Ε. και με μεγαλομέτοχο την Κυπριακή Offshore εταιρεία “Complex Holding Ltd” και μικρότερους μετόχους   μέλη που συναντιούνται και στα ΔΣ της ΑΧΟΝ Α.Ε.:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου