Χρήσιμα

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

ΚΥΡΙΑΚΗ 7/12: ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ

Όλοι στους δρόμους του αγώνα

Όλοι στα σημερινά (7/12) απογευματινά συλλαλητήρια των εργατικών συνδικάτων, στην Αθήνα και σε όλη τη χώρα, ενάντια στον προϋπολογισμό κυβέρνησης-τρόικας (ψηφίζεται τα μεσάνυχτα στην Βουλή), που επιφέρει περαιτέρω επώδυνα μέτρα κατά της εργασίας. Όχι στην κρατική και εργοδοτική τρομοκρατία! 

Μαζικές οι χθεσινές συγκεντρώσεις μνήμης και τιμής στον δολοφονημένο μαθητή Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο από τον αστυνομικό Κορκονέα και υπέρ των δίκαιων αιτημάτων του φυλακισμένου φίλου του και απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού. Η κρατική καταστολή συνεχίζει να χτυπά νεολαίους, εργαζόμενους και ανέργους που αντιδρούν στην καταστροφική αντιλαϊκή πολιτική. Το κεφάλαιο και η κυβέρνησή του ακυρώσει τα όνειρα της νέας γενειάς και ρίχνει στην εξαθλίωση εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους. Όργιο κρατικής καταστολής. Ασφαλίτες-αστυνομικοί με πολιτικά σε ρόλο "αντιεξουσιατή" κατά διαδηλωτών και μικρών παιδιών στις χθεσινές διαδηλώσεις. Σε όλη τη χώρα μαζικές προσαγωγές και συλλήψεις νεολαίων, ακόμα και δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ. 

Εδώ χθεσινά video που αναρτήθηκαν στο stokokkino.gr   με ομάδες ασφαλιτών με κουκούλες και ΜΑΤ στην οδό Στουρνάρη και Πατησίων:
"Πορεία" ασφαλιτών που προστίθενται στους προηγούμενους:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου