Χρήσιμα

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Συνεχίστε... Πάμε καλά.

Αφού το κράτος και η αστυνομία απαγορεύει αντιφασιστικές (και κάθε είδους) διαδηλώσεις, αλλά παράλληλα επιτρέπει ανερυθρίαστα στη δολοφονική φασιστική δυσωδία να πορεύεται ελεύθερη, δεν μπορεί... πάμε καλά.
Αφού τα ΜΑΤ ξυλοφορτώνουν αλύπητα διαδηλωτές, όπως τον Σελτζούκ Γκουνγκόρ, χτυπώντας τον δεμένο με χειροπέδες με αποτέλεσμα σπασμένη οδοντοστοιχία και πολλαπλές κακώσεις και στη συνέχεια του φορτώνουν ένα σωρό βαριές κατηγορίες, ενώ περιφρουρούν το δωμάτιο νοσηλείας του, δεν μπορεί... πάμε καλά.
Αφού επιτρέπουμε στα ΜΑΤ να μπαίνουν στους σταθμούς του μετρό πάνοπλα για να κυνηγήσουν αντιφασίστες διαδηλωτές όταν αυτό βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία με πολίτες να περιμένουν τον συρμό αφού έχουν πληρώσει ένα πανάκριβο εισιτήριο, δεν μπορεί... πάμε καλά.
Αφού τα μμε φώναζαν ότι ο κόσμος που ήταν στις πλατφόρμες ούρλιαζε και τρομοκρατημένος επιζητούσε να βγει όπως όπως από τον σταθμό στο Μοναστηράκι, ενώ η εικόνα των τηλεοπτικών δεικτών έδειχνε άλλες αντιδράσεις αλλά ακόμα και κάποιες φωνές που ακούστηκαν μόνο στην εμφάνιση των ΜΑΤ μπορούν να αποδοθούν από έναν εχέφρονα άνθρωπο, δεν μπορεί... πάμε καλά.
Κι αφού συνελήφθησαν, ξυλοκοπήθηκαν και προσήχθησαν στη δικαιοσύνη οι διαδηλωτές που τόλμησαν να ψεκάσουν με πυροσβεστικό αφρό τους αστυνομικούς προκειμένου να βγουν από τον σταθμό του τρένου, για να επιτρέπεται ήσυχα ήσυχα η δράση των παντός είδους φασιστών στη χώρα ε, τότε δεν μπορεί... Πάμε καλά;;;
Καταγγέλλουμε την τρομοκρατική έφοδο των δυνάμεων των ΜΑΤ στο σταθμό του μετρό στο Μοναστηράκι και την επέλασή τους στις σήραγγες προς βορά συμμετεχόντων στην προηγηθείσα αντιφασιστική διαδήλωση το απόγευμα της 1/2. Θα μπορούσαμε να είχαμε θρηνήσει θύματα.
Καταγγέλλουμε την απαγόρευση των διαδηλώσεων, την κρατική τρομοκρατία, την καταπάτηση των δημοκρατικών ελευθεριών. Απαιτούμε την αθώωση και απελευθέρωση του Σελτζούκ Γκονγκούρ, ο οποίος ανακρίνεται την Τρίτη, 4/2, όπως και όλων των συλληφθέντων. Το εργατικό κίνημα θα περάσει πάνω από τα ανθρωπόμορφα κτήνη που προσπαθούν να επιβάλλουν το "νόμο και τάξη" των εκμεταλλευτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου