Χρήσιμα

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΛΙΠΟΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΧΟΝ

Πέτρος Πετρίδης, Πρώτο Θέμα 4/2/2008  
Ο Όμιλος Ξένων Γλωσσών ΑΧΟΝ/Διεθνές Δίκτυο Σπουδών ΑΧΟΝ ξένες γλώσσες και πληροφορική δεν τόλμησε να εμφανιστεί ή να εκπροσωπηθεί, την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013, στο 6ο τριμελές Πλημ/δικείο Αθηνών όπου θα εκδικαζόταν μια ακόμα μήνυσή του κατά της πρώην υπεύθυνης εκπαίδευσης για δήθεν ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμηση. Η γνωστή για την καταστρατήγηση κάθε εργατικού δικαιώματος εταιρεία (ανασφάλιστη εργασία, μη καταβολή αποδοχών, άρνηση υπακοής σε δικαστικές αποφάσεις, εξαναγκασμό εργαζομένων της σε ψευδομαρτυρία, μεταφορά περιουσιακών στοιχείων της σε ομόηχες εταιρείες, χρέη στο δημόσιο, εικονικές έδρες, κ.α.), στην προσπάθειά της να τρομοκρατήσει και να εκφοβίσει όποιον εργαζόμενο διεκδικεί τα δικαιώματά του και αποκαλύπτει στις δημόσιες αρχές και στην κοινωνία τι κρύβεται πίσω από τις πολυέξοδες διαφημίσεις, έχει στήσει μια βιομηχανία μηνύσεων κατά πρώην εργαζομένων της, με κατηγορίες για δήθεν ψευδομαρτυρία, συκοφάντηση Α.Ε., ακόμα και εξύβριση του προέδρου της (!). 
Το δικαστήριο αφού επέβαλε το χρηματικό πρόστιμο των 120,00 ευρώ για λιπομαρτυρία σε κάθε έναν από στους μάρτυρες κατηγορίες εργοδότες Πέτρο Πετρίδη, Κωνσταντίνο Γκαρμπούνη και τον υπάλληλο της ΑΧΟΝ Ιωάννη Σκεπαρνιά καθώς και την καταβολή δικαστικών εξόδων, όρισε νέα δικάσιμο για την 1η Οκτωβρίου 2014.
Οι εργαζόμενοι δεν τρομοκρατούνται! Συνεχίζουν τον αγώνα τους μέχρι η «εκπαιδευτική» εταιρεία δικαιόχρησης (franchise) ξένων γλωσσών και πληροφορικής ΑΧΟΝ και ο πρόεδρος της Πέτρος Πετρίδης καταβάλουν τις δεδουλευμένες αποδοχές καθώς και τις ασφαλιστικές εισφορές που παρανόμως παρακρατούσαν. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου