Χρήσιμα

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ


ΔΕΥΤΕΡΑ 15/7:  Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα στις 8μμ  και συναυλία.  

ΤΡΙΤΗ 16/7: Γενική Απεργία και Συλλαλητήρια

ΤΕΤΑΡΤΗ 17/7:
 Νέο συλλαλητήριο στις 7μμ στο Σύνταγμα (ημέρα συζήτησης και ψήφισης του Πολυνομοσχεδίου στη Βουλή), στις 7:00 μ.μ. το απόγευμα, στο Σύνταγμα.

--------------------------

Συμμετέχουμε ενεργά στα συλλαλητήρια και στην 24ωρη πανεργατική απεργία αύριο Τρίτη, 16 Ιούλη 2013 ενάντια στο νέο πολυνομοσχέδιο λαιμητόμο για την εργατική τάξη. Συγκέντρωση στο Μουσείο-Πατησίων στις 10.30 με τα πρωτοβάθμια σωματεία και πορεία στο Σύνταγμα.

Η κοινωνική βαρβαρότητα δεν έχει τελειωμό. Η αστική τάξη, τα κόμματα που την υπηρετούν (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, Χρυσή Αυγή), τα ΜΜΕ και σε συνεργασία με την ΕΕ και το ΔΝΤ φέρνουν τον κοινωνικό, εργασιακό και ασφαλιστικό όλεθρο για τους εργαζόμενους. Η Τρόικα ζητάει αίμα και η αιμοσταγής κυβέρνηση των ανδρεικέλων της είναι έτοιμη να της το δώσει. Να απαντήσουμε με συλλογικούς αγώνες και οργάνωση στους χώρους δουλειάς. Καμιά εμπιστοσύνη στις ξεπουλημένες ηγεσίες ΓΣΣΕ-ΑΔΕΔΥ. Ο Αγώνας στα χέρα των εργαζομένων, των ανέργων και στα πρωτοβάθμια σωματεία τους.
  • Ενάντια στις απολύσεις, την διαθεσιμότητα, το κλείσιμο των επιχειρήσεων, την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, την επιστράτευση των απεργών, και την νέα φοροεπιδρομή Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα της εργασίας, σταθερή και μόνιμη δουλειά για όλους. Άμεσα μέτρα υπέρ  των ανέργων.
  • Ενάντια στην κρατική τρομοκρατία, την φασιστική βία και τον εργοδοτικό κανιβαλισμό. Υπερασπιζόμαστε και αγωνιζόμαστε την διεύρυνση των εργατικών ελευθεριών.
  • Ενάντια στο ξεπούλημα των δημόσιων επιχειρήσεων και του δημόσιου πλούτου. Υπερασπιζόμαστε τα δημόσια κοινωνικά αγαθά (παιδεία, υγεία, ασφάλιση, νερό, ενέργεια, συγκοινωνίες).
  • Ενάντια στην κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.   Διεκδικούμε Αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις. Υπογραφή ΣΣΕ  που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας.
Nα συντονίσουμε τα βήματά μας για έναν εργατικό και λαϊκό ξεσηκωμό που θα τους ανατρέψει, μαζί με την πολιτική τους, τις κυβερνήσεις, τα μνημόνια και όλη τη βάρβαρη επίθεσή τους.

Αν δεν τους τελειώσουμε, θα μας τελειώσουν εκείνοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου