Χρήσιμα

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!



Πρωτομαγιά 2013
Να κάνουμε την κάθε μέρα Πρωτομαγιά

Ο αγώνας των εργαζόμενων ανθρώπων δεν έχει τέλος. Στην μνημονιακή κατρακύλα της χώρας αποτελεί τη μόνη διέξοδο και το εργαλείο για μια δημοκρατική κοινωνία χωρίς ταξικές διακρίσεις. .  Άντρες, γυναίκες, νέοι, εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, έλληνες, μετανάστες, φοιτητές όλοι νιώθουν στο πετσί τους πλέον την καταλήστευση της ζωής και την υποθήκη του μέλλοντός τους. Γι' αυτό και παίρνουν στα χέρια τους την κατάσταση.
Η Πρωτομαγιά του 2013 είναι εδώ για να εντείνει ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες που όλοι αυτοί κάνουν και να τους εδραιώσει όλους μαζί στο προσκήνιο. Στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τη διεκδίκηση της ζωής τους και της αξιοπρέπειας τους. Όχι συμβολικά, όχι με κάτω το κεφάλι αλλά με πείσμα αντίκρουσης εκείνων των πολιτικών που στερούν φέτος την απεργία μας από 4000 ψυχές και έχουν ρίξει κάτω από το όριο της φτώχειας εκατοντάδες χιλιάδες άλλους.
Το καθήκον της δραστήριας συμμετοχής στην απεργία την φετινή Πρωτομαγιά είναι πρωτίστως μήνυμα προς μια πουλημένη κυβέρνηση ότι δεν θα της επιτραπεί πλέον να εξυπηρετεί τα ίδια συμφέροντα αυτής και των αφεντικών της, μήνυμα προς την τρόικα και τους ευρωπαϊκούς κύκλους ότι η παράσταση τελείωσε, μήνυμα προς τους κάθε είδους φασίστες ότι η δημοκρατία είναι πιο ισχυρή από κάθε ψευδεπίγραφο πατριώτη.
Το Σικάγο του 1886, την Αθήνα του 1893, τη Θεσσαλονίκη του 1936 και την Καισαριανή του 1944 να τα ακολουθήσει στην ιστορία η Ελλάδα ολόκληρη του 2013.
Χρέος μας είναι να βγούμε στους δρόμους, να οργανωθούμε, να παλέψουμε, να ανατρέψουμε την κατάσταση, να κάνουμε από δω και μπρος την κάθε μέρα Πρωτομαγιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου