Χρήσιμα

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 12/9/2012

Η Ενωτική Πρωτοβουλία καθηγητών ξένων γλωσσών του Συλλόγου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση "Ο ΒΥΡΩΝΑΣ" στηρίζει και συμμετέχει στην απεργία της Τετάρτης 12/9  που προκήρυξε η ΟΙΕΛΕ για την επίθεση της εργοδοσίας και της συγκυβέρνησης του κεφαλαίου (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) στους εκπαιδευτικούς στα ιδιωτικά σχολεία. Συμμετέχουμε σε όλες τις μορφές πάλης κατά της τρικομματικής κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝT-ΕΚΤ, κατά της λεηλασίας των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, κατά της εργοδοτικής ένωσης Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών-EUROPALSO που υπέγραψε "σ.σ.ε-έκτρωμα"  για τον νομό Αττικής με τον εαυτό της (9/9/2012), δηλαδή  το σωματείο που έστησαν οι εργοδότες,  καθορίζοντας  αποκλειστική ωρομίσθια αμοιβή 3,52 ευρώ μεικτά (2,98 καθαρά) Μείωση που φτάνει  το ποσοστό  90% έναντι της Δ.Α. 5/2011 για τα κέντρα ξένων γλωσσών όλης της χώρας.  Κανείς συνάδελφος να μην υπογράψει . Δεν είναι υποχρεωτική η εφαρμογή της.
Η Ενωτική Πρωτοβουλία καλεί όλους τους συναδέλφους να διαδηλώσουν μαζί της στις 12.00  στα Προπύλαια στην πανεκπαιδευτική απεργιακή συγκέντρωση και πορεία. 
Αντίσταση στις μνημονιακές ατομικές συμβάσεις δουλοπαροικίας!
Κανείς μόνος του στην κρίση!
Όλοι μαζί θα νικήσουμε! Η Αλληλεγγύη το όπλο μας!
Εκτός από Ομοσπονδίες και συνδικάτα της δημόσιας εκπαίδευσης και της ΟΙΕΛΕ, κάλεσμα απευθύνει και  η πλειοψηφία της ΑΣΚ-ΠΑΜΕ του ΒΥΡΩΝΑ  καθώς και ο Σύλλογος Εργαζομένων στα Φροντιστήρια Καθηγητών (ΣΕΦΚ)  μέσης εκπαίδευσης που κάνει αναφορά και στην «σ.σ.ε-έκτρωμα» στα ξενόγλωσσα φροντιστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου