Χρήσιμα

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ


Καταγγέλλουμε τις απολύσεις των δύο συναδέλφων εκπαιδευτικών που εργάζονται με συνεχή προϋπηρεσία 23 και 20 χρόνια στα ιδιωτικά σχολεία  Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλίνων και  Σχολή Λαμπίρη  αντίστοιχα.  Οι απολύσεις έγιναν για καθαρά εκδικητικούς και συνδικαλιστικούς λόγους και εντάσσονται στο πλαίσιο της γενικευμένης επίθεσης που έχει εξαπολυθεί από την εργοδοσία σε όλη την ιδιωτική εκπαίδευση, με το στήσιμο κίτρινου-εργοδοτικού σωματείου στο χώρο των κέντρων ξένων γλωσσών, την υπαγόρευση ληστρικών όρων εργασίας, τις δικαστικές διώξεις κατά του Βύρωνα, τις απολύσεις συνδικαλιστών του Συλλόγου Εργαζομένων στα Φροντιστήρια Καθηγητών (ΣΕΦΚ) και την πιο αντιδραστική πρόταση για σύμβαση εργασίας δουλοπαροικίας που προωθεί η εργοδοτική ένωση ΟΕΦΕ στα φροντιστήρια Μ.Ε. όλης της χώρας.

Είμαστε αλληλέγγυοι σε όποιον/α συνάδελφο/ισσα αποφασίζει να συγκρουστεί με την εργοδοσία. Απέναντι στο κανιβαλισμό της εργοδοσίας και των εργοδοτικών ενώσεων υπερασπιζόμαστε τη ζωή μας με αξιοπρέπεια. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε κάθε χώρο δουλειάς.

Η  τρομοκρατία και η ποινικοποίηση των εργατικών αγώνων δεν θα περάσει!  

Να ανακληθούν ΤΩΡΑ οι απολύσεις!

Σχετικά με την απόλυση της συναδέλφισσας από την Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλίνων διαβάστε  Εδώ την από 1/7 ανακοίνωση της ΟΙΕΛΕ και Εδώ την  από 3/7 ανακοίνωση του ΒΥΡΩΝΑ.

Για την απόλυση του συναδέλφου από τη σχολή Λαμπίρη διαβάστε Εδώ την από 3/7 ανακοίνωση της ΟΙΕΛΕ.


2 σχόλια:

  1. Από ότι κατάλαβα ο Σύνδεσμος , Ενωτική Πρωοβουλία, όπως θέλετε πεστε την είναι ένα υποχείριο ΠΑΜΕ και λοιπών ψευτοσυνδικαλιστικών φορέων που με την εύκολη αναμάσηση του "καπιταλιστικού" τέρατος εμφανίζονται σαν οι προασπιζόμενοι των συμφερόντων της "εργατικής" τάξης!! Τρομάρα σας, δεν έχετε καταλάβει ότι ΄το να το παίζετε προλεταριάτο απέναντι στον "κανιβαλικό" εργοδότη μειώνετε εσείς οι ίδιοι τις ευκαιρίες για εργασία ή έστω για κάποια εξεύρεση λύσης. Την Ελλάδα την φτάσανε εδώ ακριβώς οι εργατοπατέρες του ΠΑΣΟΚ που τώρα έχουν μεταφερθεί όλως τυχαίως στο ΣΥΡΙΖΑ. Αν νομίζετε ότι είμαστε με το μέρος σας, όπως και με το μέρος οποιουδήποτε ψευτοσυνδικαλιστικού οργάνου, γελιέστε. Άντε συνεχίστε να το παίζεται "επαναστάτες", γελοίοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον γνωστό, αφεντικολόγο, συκοφάντη και σχολιαστή αναρτήσεων μας belτenebros λέμε και πάλι: «θέλει η π@@τάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει» ή «θέλει ο φασίστας να κρυφτεί, αλλά ο φασισμός του δεν τον αφήνει».

      Διαγραφή