Χρήσιμα

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ...



ΔΆΣΚΑΛΟΣ/Α Αγγλικών για κ. ξ.γ στον Κολωνό (Σεπόλια). Πτυχιούχος Αγγλικής φιλολογίας, με άδεια διδασκαλίας και βασική γνώση υπολογιστών. Πλήρες ωράριο. Μάθημα σε μεγάλες τάξεις. Έναρξη από Σεπτέμβρη. Επικοινωνία 6 - 9 Δευτέρα- Παρασκευή. Βιογραφικά με φωτογραφία στο zkawasaki750@gmail.com, τιμή 500 Ε, συζητήσιμη, 2105151030.

Το τελευταίο διάστημα εμφανίζονται στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο μικρές αγγελίες που ζητούν καθηγητές ξένων γλωσσών να εργαστούν με εξευτελιστικές αποδοχές (1 ευρώ την ώρα ή 500 το μήνα με πλήρη απασχόληση), ή ανασφάλιστοι με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών ως δήθεν ελεύθεροι επαγγελματίες, ή ακόμα και εθελοντικά «προκειμένου να αποκτήσουν εμπειρία»! 

Η παντελής έλλειψη αισχύνης εκ μέρους όσων τολμούν να δημοσιεύουν τέτοιου είδους αγγελίες προέρχεται φυσικά από την ασυδοσία στην οποία έχει εθιστεί ο κλάδος τα τελευταία χρόνια με την βοήθεια τόσο του υπάρχοντος πολιτικοοικονομικού κλίματος εκβιασμού όσο και με τη χείρα «εκπαιδευτικών» οργανισμών όπως της εργοδοτικής ένωσης Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών-EUROPALSO και των διοικητικών τους συμβουλίων που νομοθετούν και πράττουν ελεύθερα με την αγαστή συνεργασία των κυβερνήσεων των τελευταίων ετών.

Είναι άραγε «εκπαιδευτικά» όλα αυτά τα κέντρα ξένων γλωσσών που αναζητούν διδάσκοντες ξγ με ακαδημαϊκές σπουδές, επαγγελματική εμπειρία, γνώσεις ΗΥ κ.λπ.;

Ενδιαφέρονται άραγε πραγματικά να προσφέρουν γνώση στους μαθητές τους όλα αυτά τα κέντρα ξένων γλωσσών;

Λειτουργούν άραγε νόμιμα όλα αυτά τα κέντρα ξένων γλωσσών;

Έχουν άραγε συναίσθηση των συνεπειών εάν συνεχίσουν να εκμεταλλεύονται τους καθηγητές ξένων γλωσσών επιβάλλοντας αυθαίρετες αμοιβές και όρους εργασίας;

Θα μας βρουν μπροστά τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου