Χρήσιμα

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Τετάρτη 29/2: Πανευρωπαϊκή Ημέρα Εργατικής Κινητοποίησης

Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΕΕ στην Αθήνα (Βας. Σοφίας 2) στις 1:30 και στο Πανεργατικό Συλλαλητήριο το απόγευμα στις 6 μμ στο Σύνταγμα ενάντια στο μέτρα του μαύρου μπλοκ εξουσίας Κυβέρνησης-ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ.

ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ

Η υποτιθέμενη σωτηρία της χώρας που ευαγγελίζεται το μαύρο μπλοκ εξουσίας Κυβέρνησης-τρόικας και συνοδοιπόρων σημαίνει λεηλασία της ζωής των εργαζομένων: φτώχια, ανεργία, κρατική και εργοδοτική τρομοκρατία.

Μετατρέπουν το μισθό σε επίδομα και τις συντάξεις σε ελεημοσύνης. Επιβάλλον κεφαλικούς φόρους και χαράτσια. Διαλύουν ότι έχει απομείνει από τη Δημόσια Υγεία, Παιδεία, Κοινωνική Ασφάλιση και Πρόνοια. Ευνοούν την παρασιτική οικονομία και την μαύρη εργασία. Καταλύουν τις ατομικές και συνδικαλιστικές ελευθερίες. Λεηλατούν τον δημόσιο πλούτο και θέτουν τα πάντα στον απόλυτο έλεγχο του κεφαλαίου.

Καταργούν όλες τις κοινωνικές κατακτήσεις του κόσμου της εργασίας των τελευταίων αιώνων και βυθίζουν την κοινωνίας σε έναν νέο μεσαίωνα. Συνυπεύθυνες είναι οι υποταγμένες και ξεπουλημένες πλειοψηφίες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ που συναινούν στην ουσία της πολιτικής του μαύρου μετώπου

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ
Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ -ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ -ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου