Χρήσιμα

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΚΥΡΙΑΚΗ 18/12: ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

Αγαπητοί Συναδέλφοι/Συναδέλφισσες,

Όπως όλοι γνωρίζουμε οι εποχές είναι δύσκολες και αν μέχρι τώρα πολλοί από εμάς αδιαφορούσαμε για το γίγνεσθαι στα πρωτοβάθμια και κλαδικά σωματεία, ήρθε η ώρα να αλλάξουμε στάση.

Όπως όλοι ακούμε στα δελτία ειδήσεων επίκεινται αλλαγές στον ιδιωτικό τομέα με κατάργηση δώρων χριστουγέννων-πάσχα και επιδόματος αδείας , με αλλαγή του καθεστώτος χορήγησης του επιδόματος αργίας από τον ΟΑΕΔ θα πλήξουν όλους τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα και εμάς ακόμη περισσότερο καθως αυτή την στιγμή τον κλάδο των ξενόγλωσσων φροντιστηρίων "εκπροσωπεί" ένα ψευδοσωματείο που έχει συσταθεί από συγγενικά πρόσωπα των εργοδοτών, έχει πάρει την αντιπροσωπευτικότητα και ισχύει ότι υπογράφει αυτό. Και είναι κατανοητό από όλους ότι αυτά που έχουν υπογραφθεί και υπογράφονται δεν είναι υπέρ μας.

Μέχρι τώρα όλοι βολευόμασταν με διαφορές λύσεις που βοηθούσαν να συμπληρώσουμε το εισόδημα και είχαμε ένα καθεστώς ως προς τα επιδόματα και τα ένσημα μας όχι ικανοποιητικό αλλά αποδεκτό.

Αγαπητοί Συνάδελφοι/Συναδέλφισσες,

Οι εκλογές στον Σύλλογο εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Ν. Αττικής «Ο ΒΥΡΩΝ» ολοκληρώνονται την Κυριακή 18/12/2011 (11:00-19:00).

Σας καλούμε όλους να μην αφήσουμε και αυτήν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ελάτε στην έδρα του Συλλόγου, οδός Γ’ Σεπτεμβρίου και Μάρνη, κτίριο ΕΚΑ, για να γραφτείτε και να ενισχύσετε την ακηδεμόνευτη Ενωτική Πρωτοβουλία Kαθηγητών Ξένων Γλωσσών. Ελάτε να παλέψουμε όλοι μαζί για να έχουμε γνήσια Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στούς χώρους εργασίας μας. Να μαζικοποιήσουμε το σωματίο. Να αλλάξουμε τους συσχετισμούς.

Μαζί να σπάσουμε τον φόβο και την μοιρολατρία!

Η μαζική προσέλευση και ο τελικός αριθμός των ψηφισάντων αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την ήττα της ηγεσίας των εργοδοτών και του ψευδοσωματείου δήθεν εργαζομένων που έχουν στήσει τέκνα, σύζυγοι και λοποί συγγενείς για να επιβάλλουν «μαϊμού» συλλογικές συμβάσεις εργασίας ώστε να μειώσουν στην Αττική το ήδη πενιχρό κατώτατο ωρομίσθιο και τις αποδοχές μας εν γένει, σε ποσοστό που ξεπερνάει το 50% σε σχέση με τις ισχύουσες Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και τις Διαιτητικές Αποφάσεις που εφαρμόζονται στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών όλης της χώρας.

Να πούμε φτάνει πια στις αυθαιρεσίες στο εργοδοτικό σωματείο με τα ωρομίσθια Κίνας, χωρίς επιδόματα, χωρίς αργίες, με ελεύθερες απολύσεις.

Χτές ήταν νωρίς - αύριο θα είναι αργά!

Ενωτική Πρωτοβουλία Καθηγητών Ξένων Γλωσσών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου