Χρήσιμα

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΡΑΣΗΣ IOYNIOY 2011

1: Αλληλεγγύη και συμπαράσταση στους συναδέλφους μας που είχαν μηνυθεί από την ΑΧΟΝ, διακοπή της δίκης.

5: Κάλεσμα και συμμετοχή στη μεγάλη κινητοποίηση της πλατείας Συντάγματος.

10: Συμπαράσταση στους εργαζόμενους της ΑΧΟΝ ΑΕ στις δικαστικές αίθουσες. Αθώωση των συναδέλφων. Κείμενο καταγγελίας και δημόσιας παρέμβασης: «Έπεσαν οι μάσκες για το Διεθνές Δίκτυο Σπουδών ΑΧΟΝ»

10: Κείμενο-καταγγελία: «ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ή “ΣΠΟΝΣΟΡΑΣ” ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ;». Κάλεσμα και Συμμετοχή στο μεγάλο συλλαλητήριο στα Προπύλαια και πορεία στην Βουλή των Επιστημονικών Ενώσεων Γαλλικής και Γερμανικής γλώσσας, με την συμπαράσταση της ΟΛΜΕ, συλλόγων καθηγητών ιταλικής, ισπανικής κ.α. ενάντια στην κατάργηση της επιλογής β’ ξένης γλώσσας στα σχολεία.

14: Συμμετοχή σε μαζική σύσκεψη στο Δημαρχείο Ηλιούπολης και στην συγκρότηση της επιτροπής αλληλεγγύης κατά των συνδικαλιστικών απολύσεων των συναδέλφων μας των φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης ΕΝΕΚΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. Ψήφισμα Αλληλεγγύης.

15: Συμμετοχή στη γενική απεργία.

16: Συμμετοχή στην παράσταση-συγκέντρωση διαμαρτυρίας της επιτροπής αλληλεγγύης στους απολυμένους συναδέλφους έξω από τα φροντιστήρια ΕΝΕΚΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

21: Συμμετοχή στη μεγαλειώδη συγκέντρωση των συναδέλφων των φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης (ΣΕΦΚ) στα γραφεία των εργοδοτών τους, Σόλωνος 142, που επιχείρησαν να καταργήσουν την Συλλογική Σύμβαση Εργασίας του κλάδου και στην πορεία τους προς το Σύνταγμα.

21: Συνέλευση Ενωτικής Πρωτοβουλίας, διακοπή των εργασιών για 24 του μηνός.

22: Συμμετοχή στη συνέλευση των εργαζομένων στα φροντιστήρια ΕΝΕΚΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ και της επιτροπής αλληλεγγύης στο Δημαρχείο Ηλιούπολης. Απολογισμός και οργάνωσης του αγώνα.

24: Συνέχεια της Συνέλευσης της Ενωτικής Πρωτοβουλίας.

26: Συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας με προτάσεις για δράση και ψηφίσματα.

28: Συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση των συναδέλφων του ΣΕΦΚ και της επιτροπής αλληλεγγύης στα παραρτήματα των φροντιστηρίων «ΕΝΕΚΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ»

28,29: Συμμετοχή στην πανελλαδική 48ωρη απεργία των εργαζομένων και στα συλλαλητήρια.

30: Κείμενο -καταγγελία για το πογκρόμ κτηνώδους βίας και καταστολής από το καθεστώς και την κυβέρνησης κατά του κόσμου της νεολαίας, των εργαζομένων και των χιλιάδων ανέργων στην 48ωρης Πανεργατική απεργία: «ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ της “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”».

30: Συμμετοχή στην κινητοποίηση για την υπόθεση των εργαζομένων στην Interlingua έξω από τα γραφεία της επιχείρησης.

Συνεχής ενημέρωση συναδέλφων για εργασιακά θέματα και ανάρτηση στο blog ενημερωτικών κειμένων σχετικά με εργασιακά ζητήματα και συνεχές κάλεσμα για μαζικοποίηση του σωματείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου