Χρήσιμα

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"

Οι τελευταίες 48 ώρες απεργίας διαλύουν κάθε αμφιβολία

Το μπλοκ εξουσίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και Τρόικας για να δικαιολογήσει τον κοινωνικό πόλεμο που έχει εδώ και καιρό εξαπολύσει, ρίχνει το πογκρόμ της κτηνώδους βίας και καταστολής τις ημέρες της 48ωρης Πανεργατικής απεργίας στις πλάτες των εργαζομένων, των ανέργων, στην νεολαία, τα κοινωνικά κινήματα, τις συλλογικότητες και τα κόμματα της ελληνικής αριστεράς.

Το καθεστώς και η κυβέρνησή του φανέρωσαν το πραγματικό τους πρόσωπο Τρέμουν απέναντι στην περήφανη αντίσταση του κόσμου της νεολαίας, των εργαζόμενων και των χιλιάδων ανέργων γι' αυτό απαντάει με χημικό πόλεμο και άγριους ξυλοδαρμούς. Εξαπολύουν τα σκουπίδια της κοινωνικής βαρβαρότητας, ορδές δυνάμεων καταστολής που σε αγαστή συνεργασία με προβοκάτορες εκδηλώνουν τα βάρβαρα ένστικτά τους. Ξυλοκοπούν αδιάκριτα και χωρίς έλεος ανθρώπους κάθε ηλικίας και καταλαμβάνουν με στρατιωτικό σχέδιο την πλατεία Συντάγματος, καταλύοντας ακόμα και το ίδιο το Σύνταγμα που υποτίθεται ότι υπερασπίζονται.

Εμείς οι εργαζόμενοι καθηγητές ξένων γλωσσών , αλληλέγγυοι με όλο το εργατικό κίνημα της χώρας, αισθανόμαστε απύθμενη αηδία για την κατάντια αυτού του καθεστώτος και των εκπροσώπων του. Είμαστε και θα παραμείνουμε στους δρόμους και στις πλατείες για να προστατέψουμε την αξιοπρέπειά μας, για να αγωνιστούμε για την χειραφέτηση της κοινωνίας από την καπιταλιστική θηριωδία.
Θα κλιμακώσουμε τον αγώνα μας.

ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΔΝΤ-ΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου