Χρήσιμα

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ INTERLINGUA

Μέχρι την επόμενη Τρίτη, 31 Μαίου 2011, έχει περιθώριο η εργοδοσία της Interlingua (Κάνιγγος 17) προκειμένου να αποπληρώσει στο ακέραιο τους εργαζόμενους της επιχείρησης που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας από τις 14 Απριλίου.

Αυτό ήταν το αποτέλεσμα μετά την χτεσινή συνάντηση στην Επιθεώρηση Εργασίας (Σταδίου 19) ανάμεσα στα δύο μέρη με την παρουσία και εκπροσώπων του Σωματείου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Ν. Αττικής - Βύρωνας και του Συλλόγου Εργαζομένων στα Φροντιστήρια Καθηγητών, που κατέθεσε και σχετικό ψήφισμα αλλά και πολλών εργαζομένων που έφτασαν από νωρίς στα γραφεία της οδού Σταδίου για να συμπαρασταθούν στους συναδέλφους.

Με σοβαρότατες ελλείψεις βρήκε η επιθεώρηση εργασίας την Interlingua, οι εκπρόσωποι της οποίας αρχικά δήλωσαν ότι αναγνωρίζουν ως οφειλόμενο στους εργαζόμενους ποσό λιγότερο από το μισό του πραγματικού. Η συνάντηση έληξε με τον καθορισμό της 31 Μαίου ως της ημέρας πριν την οποία θα έχει λύθει το ζήτημα ειδάλλως όπως αναφέρεται και στο δελτίο της υπηρεσίας οι εργαζόμενοι της Interlingua θα ακολουθήσουν τις νόμιμες ποινικές και αστικές διαδικασίες ενώ χωρεί και διοικητικός έλεγχος από την Επιθεώρηση Εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου