Χρήσιμα

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Δυναμική η σημερινή παρέμβαση στην INTERLINGUA

Με την παρουσία δεκάδων εργαζόμενων πραγματοποιήθηκε σήμερα νωρίς το πρωί η παρέμβαση στήριξης των καθηγητών ξένων γλωσσών της INTERLINGUA (Κάνιγγος 17) που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας εδώ και μερικές μέρες λόγω της άρνησης της εργοδοσίας να τους καταβάλει μισθούς μηνών και δώρα εορτών.

Εκπρόσωπος της εργοδοσίας παραδέχτηκε ότι η επιχείρηση χρωστάει χρήματα στους εργαζόμενους αλλά δεν δεσμεύτηκε για την αποπληρωμή παρά μόνο για την υποβολή των προτάσεων της διοίκησης στην συνάντηση που έχει ορίσει η Επιθεώρηση Εργασίας ανάμεσα σε εργαζόμενους και εργοδότες για το θέμα στα τέλη Μαίου.

Η παρέμβαση συνεχίστηκε μέχρι αργά το μεσημέρι οπότε οι απλήρωτοι εργαζόμενοι και οι συνάδελφοί τους αποχώρησαν δίνοντας αγωνιστικό ραντεβού για την συνέχεια την Τετάρτη, 11 Μαίου.

Στην παρέμβαση συμμετείχαν πέρα από τους ίδιους τους εργαζόμενους της επιχείρησης, το Σωματείο εργαζομένων στην ιδιωτική εκπαίδευση Ν. Αττικής - Βύρωνας, με τις δύο παρατάξεις του (Ενωτική Πρωτοβουλία και ΑΣΚ/ΠΑΜΕ), συνάδελφοι από συναφείς χώρους, μέλη συλλογικοτήτων και ανένταχτοι εργαζόμενοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου