Χρήσιμα

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Οι καθηγητές ξένων γλωσσών πρέπει να τελειώσουν μια και καλή με το εργοδοτικό σωματείο

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Την Πέμπτη 14-4-2011 στο ξενοδοχείο Amalia (Λεωφ. Αμαλίας 10, Σύνταγμα) διεξήχθη σεμινάριο που οργάνωσε η Express Publishing και η Edinumen, με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συλλόγου Πτυχιούχων Ισπανικής Φιλολογίας (ΠΑΣΠΙΦ): http://paspif.gr/. Στο σεμινάριο παρευρέθηκαν περίπου 80 συνάδελφοι καθηγητές ισπανικής γλώσσας.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΠΙΦ στην ομιλία του, εκτός των άλλων, αναφέρθηκε και στο θέμα της συνεργασίας με τις συλλογικότητες των εργαζομένων του χώρου της ιδιωτικής εκπαίδευσης κατά του στημένου από την εργοδοσία κλαδικού ψευδοσωματείου εργαζομένων στα κέντρα ξένων γλωσσών ν. Αττικής. Ο συνάδελφος με βάση την τελευταία προκήρυξη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας αναφέρθηκε στον εργασιακό μεσαίωνα που επικρατεί στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών και κάλεσε τους συναδέλφους καθηγητές της ισπανικής γλώσσας να γραφτούν στον σύλλογο του ΒΥΡΩΝΑ. Μέλος της Ενωτικής Πρωτοβουλίας και του ΠΑΣΠΙΦ μοίρασε ενημερωτικό κείμενο σε παρευρισκόμενους συναδέλφους.

Η Ενωτική Πρωτοβουλία προσπαθεί να δημιουργήσει ένα κλίμα συνεργασίας ανάμεσα στους συλλόγους των καθηγητών ξένων γλωσσών, και όχι μόνο, προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά οι απαράδεκτες ενέργειες των εργοδοτών.


Ενωτική Πρωτοβουλία Καθηγητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών του Συλλόγου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Νομού Αττικής - "ο Βύρων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου